lørdag 19. september 2009

Glede i kvardagen.

Har akkurat vore innom NIB (norske interiørblogger) , og sett på Glassveranda sin blogg. Der fann eg denne utfordringa : Nevn tre ting som har gjort deg glad denne veka.  Dette var ei utfordring som tiltalte meg. Min filosofi er at me lever i kvardagen, den må me gjera det beste ut av.Me må ha fokus på det som er bra i staden for det som ikkje er så bra. Så for første gang på min blogg : 

Utfordring : Tre ting som har gjort meg glad denne veka :

1.På tur med ei god veninna og dela glede over små og store kunstverk i naturen.

2. Å samla familien rundt middagsbordet og dela mat, dagens opplevingar og kjenna på gleden ved berre å vera saman.

3. Eg blir glad av å klara å gå litt på jobb igjen etter eit års sjukemelding ! Ikkje ta det å vera frisk som ein sjølfølge ! Det er fantastisk å vera frisk, sjølv om eg enno har symptom eg må arbeida med kvar dag.

Denne veka har eg hatt umåtelig mykje glede. Eg kunne ha laga ei lang liste.... Vil likevel til slutt sei at det som har halde meg oppe dette "sjuke" året er å ha fokus på det ein har gjort framfor det ein ikkje får gjort. Det ligg glede i det. Også det å gleda seg over små ting, og forstørra det har eg hatt nytteog glede av.

med gladhelsing Tullik

1 kommentar:

Glassveranda sa...

Tror også det er fornuftig å fokusere på hverdagen, øyeblikkene :) "Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment", sier Buddha-filosofien om saken ;)

Så fint at du har klart å komme deg tilbake i jobb igjen etter et helt år med sykdom! Det er beundringsverdig! Får inderlig håpe at du holder deg frisk nå, og at det som feiler/feilet deg ikke er noe som kan ta livet av deg! Helt skrekkelig med kreftsykdommer o.l. som henger over folk i årevis etter at de er erklært friske! Huff...

Ønsker deg og dine en riktig fin helg! - Og takk for ditt besøk på Glassveranda! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.