lørdag 10. mars 2012

Juleroser og påskeliljer....


 Denne tua med juleroser er den eg har hatt lengst, og denne ser eg innefrå. Litt kjekt det veit de. Her ein dag la eg merke til at det var blitt så rosa der ute. Ser ut som dei gamle blomane blir rosa ??
Blomane held seg ikkje så veldig fine der ute mellom buskane, men trivselen er visst bra.

 Me feira 18 årsdag her i huset for 14 dager sida. Tenkte det var litt tidleg å pynta ute men det har visst gått bra. Det er tantungen min på 10 år som har pynta potta og som heilt av seg sjølv skjønte at mosen måtte leggast fint rundt blomane. Tante er mektig imponert og svært fornøyd. 

Siste veka har fleire nye "ansikt" kommentert hos meg. Blir veldig glad for alle kommentarer fra både nye og sjølvsagt gamle trufaste bloggevener. Ha ein fin søndag !!

4 kommentarer:

Vivi sa...

Kjempe nydelig julerose! Jeg har også noen i hagen mine, men dem har nesten ikke blomstra.
Nå er det lenge til jeg kan titte etter mine juleroser, for her er det en del snø enda. Får titte litt på dine så lenge.

Ønsker deg en fin søndag.

Laila -Karin sa...

Flotte juleroser
selv om de blir litt pjusk i allt
regnet. Den ene jeg har
har blomstret siden slutten av november.
Ha en riktig fin søndag.
Klem

krepsemor sa...

Juleroser er så nydelige. Jeg har den vanlige Helleborus niger, som jeg kjøpte i jula i fjor, og den har blitt stor og kraftig i garasjebedet! Flinke tantungen din som har ordnet så vakker vårdekorasjon. Mosen er et naturlig følge =) Ha en fin søndag!

New Dawn sa...

Så flink tantaunge du har da :-) Jeg har en tantaeunge jeg også, lille Frida snart 6 år som stikker innom tante og lurer på om det er tomater i drivhuset, flink til å vaske potter er hun også :-)
Fin juleroser du har, min er bare en liten pjusk, så i vår får jeg finne en annen plass og se om den vil trives der.
God søndagkveld :-)