torsdag 1. oktober 2009

Såå forkjøla....

Var så forkjøla sist veke,  blei litt bedre, og så pang er eg knallforkjøla igjen... Snufsete og slakk i kroppen.


I dag hadde det vore vær til å vera ute i... kunne ha luka ugras i hagen.... gått på tur....  Orker heller ikkje gjera noko særleg inne.... Godt å ha dataen å trøyste seg med !

Desse bilete er tatt for eit par kvelder sidan. Då var også veret okey. Jaja, det gode med forkjølinger er : Dei går alltid over !! Ha det bra derute i den store verden.
Så kjekt at nokon av dykk kommenterer. Tusen takk.

8 kommentarer:

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar! Jeg har aldri fått en kommentar for mye, kjempekos at du ville kommentere! På det viset fant jeg jo deg. Bloggen din er kjempekos. Har veldig lyst å følge dine hageprosjekt, er interessert i hage jeg også:o)
Så flotte bilder du tar. Nydelige motiv av både blomster og natur. Likte spes. godt bildene av dine gamle sko.....skikkelig miljøskapende:o) Du er så allsidig, jeg følger deg gjerne.
Ha en fin morgendag.
Klem fra Solveig

Solveig sa...

PS! Glemte å ønske deg god bedring! Håper du kommer deg raskt av forkjølelsen-det er slitsomt å være så tett og dårlig.
Natta...:o)

Hanne sa...

Praktfulle bilder! God bedring med forkjølelsen, og god helg.

Eirin sa...

Hei
Liker bloggen din!
Måtte helga gjøre deg frisk og rask igjen.
Har lagt deg til min blogg og håper du synes det er ok.
Klem

Tullik sa...

Heisan og takk for koslige kommentarer. Eirin ! Heilt topp at du legg meg på din blogg, vil gjera det same med din, ok ? Ein dag skal katten vår på bloggen også. Ser at vi deler ein del tanker der....
Og ellers.. formen er på oppadgående... heldigvis.Takk for omtanke.

Stine sa...

Hei mamma Du er meir på vei en eg er

Torill sa...

Å så fine bileter. Synd du er forkjøla elles kunne du gått deg ein fin tur i sola. Såg bilete av desse oksane dine, dei var flotte! Kva rase er det? Gangen din var også fin :-) Håper du vert frisk snart. No er det helg, men det fine haustvèret som vi har hatt igår og idag skal visst ta slutt ikveld... Ønskjer deg likevel god helg innandørs.

Tullik sa...

Heisan Torill. Takk for fine ord. Kyrne og oksen vår er av rasen skotsk høglandsfe. Rolige beitedyr. Ute heile året.Held kulturlandskapet ope.
God helg til deg og.