torsdag 19. april 2012

Men hagen lever sitt liv !!

 Det går litt sakte her om dagen. Med kroniske plager i kroppen og virus i hals og kropp på toppen , handler det helst om å gå sakte og bli betre. Helst fort !!
 Jaja, har no lært meg at det tar den tida det tar og det meste ordner seg nok. Her skal det feirast konfirmasjon 12.mai og det nærmer seg med stormskritt.  
Bedet rundt flaggstanga har eg rydda i. Og plassen ute er ny-singla . 


 Fin vårbløming er det ute. Så får været bestemma kva som skal bløma mest til konfirmasjonen. Både aurikler og tulipaner er på veg. Held det seg så kaldt som no står nok td. primulaene også fram til uti mai.

Aurikler.


 Primula.


Anemoner


 Desse bileta er tatt i dag. Ein liten hagerunde gjer godt også i ein sjuk hagegal sin kropp !!
 Perleblom, blå og kvit.
Scilla.

 Siste eg fekk gjort før eg vart sjuk var å leggja stein i kanten av dette bedet. Håper det skal gå fint å køyra plenklippar -hjulet innpå steinane og slik halda graset nede. Steinane finn eg rundtforbi huset, og på beite rundt. Har berre lagt ned slike som er nokolunde flate på oppsida. 


Denne tua delte eg for første gang i fjor. No står den tre plasser i hagen og lyser så fint opp. Visste ikkje heilt om eg likte denne planta i starten, men liker den betre og betre.

Jammen er det godt at hagen lever sitt liv sjølv om det er litt lite "liv" i den hagegale for tida. Sola skin og det var veldig godt med ein runde i hagen og rett og slett berre nyta det som spirer og blømer. Snart "spirer og blømer" eg også igjen !!
Ha det godt.


10 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så mange fine blomster!
God bedring til deg :O)

Bente sa...

Hmm..deilig å ta en rusletur i hagen din. det blir som balsam som virker mot alt rettssak nyheter..
God bedring til deg!
Klem fra sør

Vivi sa...

Så langt som våren er kommet hos deg. Kjempe flotte vårblomster.
Du må forte deg å bli frisk. Både til konfirmasjon og hagesesong.

Ønsker deg god bedring - klem

krepsemor sa...

Det er jo mye som blomstrer hos deg, ser jeg! Det er kommet mye lenger hos deg. Jeg har også konfirmanter 12.mai, tvillingene er sistemenn ut :) Heldigvis skal jeg ikke ha selskapet hjemme, så jeg slipper å tenke på å ordne så mye i hagen. Bare koseluking :)
Ønsker deg god bedring!

Bratte Bakka sa...

Ja her var det komme langt! Da sprett litt i hagen vår også og med varmt ver so eksplidera det vel av liv snart :D

Klem og God betring!

hagen vår sa...

Innmari mange fine vårblomsterbilder. Kjedelig å være sjuk om våren, men som du skriver, det er bare å ta det med ro. Legger meg som følger, jeg. God bedring!

Anonym sa...

Så mange flotte blomster du har!
God bedring!
Klem

Inger Marie sa...

Herlig tur du tar oss med på...mye fin vårblomstring:)
God bedring og lykke til med konfirmasjon:))

November- symra sa...

Koselig liten hagevandring, enig i at det er fint at Hagen passer seg selv innimellom. Jeg kan nemlig ikke med potteplanter som må vannes regelmessig...

Tua sa...

Så mye lekkert du har i hagen :) Det gir håp for oss andre som fortsatt er rammet av vinteren. Lykke til med konfirmasjonen, det er litt av et styr, men veldig høytidelig når barna blir så "voksne".
Finfin helg til deg og god bedring også :)