lørdag 1. oktober 2011

Haust ?

Så var hausten komen godt i gang. Og det har regna....og regna og vore ganske så vått. 
Så plutselig slår det til med varme...som om det skulle vore midt på sommaren !!  I kveld har eg brent bål ute , nytt kvelden og varmen og vore meir lettkledd enn det eg har vore store deler av sommaren. 
Forstå det den som kan. Eg berre NYTER det !!

Ikkje berre har eg arbeidd i hagen i dag men jammen har eg fått tatt bileter og. Enno er det eit og anna som blømer. Kinasøten er ein trufast gjest kvar haust. Den er eit friskt fargeinnslag i hagen. 
Håper på samme vær i morgon, og om formen er fin skal resten av løkane i jorda !!
Go`helg !!

8 kommentarer:

Mariann sa...

Ja, sommeren kom seint i år. Godt å endelig få være ute litt, mye å ta igjen i hagen. Ugresset har i allefall vokst godt i alt regnet.
Kinasøten er flott, den lyser virkelig opp nå.
Ha en fin helg!

Megan sa...

Er det ikke utroligt? Vi havde jo nærmest "ingen sommer" i juli og august og nu her, slut september og i begyndelsen af oktober, kommer der noget, der ligner sommer. Det skal bare nydes!

Ud i dagen! Ha' en fin en! :)

Bente sa...

Nydelige bilder. Og masse inspirasjon til kolonihagen min..som jeg overtok helt offisielt igår!
Kos deg i hagen din disse nydelige sluttsommerdagene!

Anne sa...

Ja, forstå det den som kan..
men nydelig er det om dagen og mye fint som blomstrer i hagen din.
Et vakkert syn !
Kos deg i dag og ha en god helg.
Klem Anne

Kari fra "Fredløs" sa...

Nydelig Kinasøte hos deg. Du har helt rett i at vi må nyte varmen nå, tviler på at det vil vare særlig lenge. Jeg er ferdig med løkene mine for i år. Masse hvite og rosa tulipaner og en helt ny type Allium. Gleder med allerede til våren :)

AnneH sa...

Så flotte bilder. Ikke akkurat vanlige rød-orange høstbilder det der :) Det er jammen bra at vi fikk litt tid hvor det er koselig å være ute igjen. Vi får nyte det mens vi kan!

Lina sa...

Åhh, kinasøte er berre så flott! Det må eg skaffa meg. Skikkeleg HAUST! :) håpar formen speler på lag med deg. Eg er glad eg sette lauk hin dagen, for i dag er det dårleg med både energi og pågangsmot. God helg-klem til deg :)

Mia sa...

Vilka otroligt vackra bilder. Hösten sett med dina ögon är verkligen vacker. Din prydtobakk ser ut att blomstra i bästa välgående den också :)