lørdag 4. juni 2011

Myske som bunndekker.

Noko av det eg har gjort er eg meir nøgd med enn anna. Å bruka myske som bunndekker, er eg godt nøgd med. Berre sjå her :

I utgangspunktet veks det to halvstore rhododendron her og slik kom ideen om bunndekke inn. Sidan har både bronseblad og hosta fått blanda seg i det gode selskap.


Mysken må stoppast , så langt har det gått bra. Bronseblada plukker eg i for at dei ikkje skal ta alt lys frå rhododendronen. Men like fullt synest eg dei utgjer eit godt kompaniskap. Ei blå valmuesøster har blanda seg i selskapet....Muleg ho må skifta selskap !!
Go`helg hagevenner og andre venner !!

7 kommentarer:

Megan sa...

Det var dog en fantastisk blå farve. Den blomst kender jeg ikke umiddelbart, men, ak suk, jeg er jo heller ikke havemenneske. Jeg kan bare godt lide blomster. Og farver! :)

Ha' en fin sommerdag hos dig, i haven, og ellers. Klem.

Alvas hobby sa...

Skjønne bilder!
Og flott den blå valmuesøsteren:)
Har også en slik, men den har ikke blomstret ennå...
God helg til deg!

Bente sa...

Takk for titten,og god helg til deg også ;:-)

Troen og Haapet sa...

Hei på deg:)
Myske var ny for meg, men virkelig en fin bunndekker! Kan ikke huske å ha sett den på mine breddegrader, så det spørs om den er herdig her på indre Østlandet!
Skal ta meg en liten oppdateringsrunde på bloggen din nå. Gleder meg!:)
Ha en fortsatt fin junihelg, søte deg:)
Klem

Mia sa...

Vilken grand finale efter flotte bilder. Helt fantastisk den blå. Mysken ser vacker ut som bunndekker, fint med alt det hvite. Det er en plante jeg ikke forsøkt meg på, kanskje jeg burde :)

November- symra sa...

Jeg ser at mysken utgjør godt bunndekke. Sår du den eller er det en som vandrer fra hageeier til hageeier? De hvite små blomstene er noe som passer min litt gammeldagse hage. Valmuesøster har stått på min ønskeliste fra første gang jeg så den. Utrolig vakker!

Ramme Alvor sa...

Då har me same tanke, for den har også eg og er like nøgd som du :)

Klem!