mandag 2. mai 2011

....og det blømer.

 For fleire dager sidan  byrja desse to lilla rhododendronane å bløma også. Dei ser nokså like ut men når ein ser nærare etter er det litt fargeforskjell. I midten blømer ei tue med blå anemone. Dei synest eg er så fine.Bileta er tatt i kveldslys, men det er nok ikkje rett farge på her. Men fine er dei no desse to.

Dette er ein ny venn i hagen i år. Fine den og.
Dei fine dagane me har hatt har pusen vår tilbrakt ute. Han har slappa av, overalt, til alle tider. Innimellom har han kikka med undring på meg som har stått på i hagen. No kjennest det ut som kroppen min treng nokre daffedager. Han får få det, sjølv om eg ikkje er samd..... Men snart er eg nok i gang igjen, ute !!

6 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Så flotte bilder!
Fantastisk blomstring hos deg:)
Kroppen kjennes veldig mør ut hos meg også, vi får gjøre som din kjære pus..de kan virkelig å slappe av disse kattene:))

Ønsker deg ei herlig ny uke!

Lina sa...

Så mykje flott!! :-) Ser ut til at ting blomstrar litt tidlegare hos deg, kanskje? Eg trur eg har liknande rhododendron som berre står i knopp her foreløpig. Vakkert iallefall!! :-) OG FOR EIN SØØØØT PUSEKATT! :D Han kunne vore gift med min. Fargane passa så fint ilag, og den langhåra pelsen. OG evna til avslapping! Hihi.

Eg er oppskrapt og full i stikk og div anna knask etter ein dag ute i hagen i bikini i går, så her er det daffedag og. Det er hardt arbeid, men så kjekt som du seier! Ein vil liksom ikkje ha pause.

Nyt ein dag eller to med litt avslapping du og. Du kan jo sitja og sjå på herligheten f eks! ;-)

krepsemor sa...

Så nydelig blomstring hos deg! Den blå Rhododendronen, er den blå eller lilla? Jeg er på jakt etter en lilla til surjordsbedet som jeg skal anlegge ved siden av drivhuset! Jeg har også lyst på en hvit eller i alle fall lys!
Pus koser seg, ser jeg! Få kan være så til de grader avslappet som kattene =)

Tullik sa...

Krepsemor, du har nok eit poeng der. Trur nok det står blå på etiketten , godt muleg på begge to, men eg synes dei er mest lilla. Den blå anemonen har ein blåare farge for å sei det sånn !! Den eine av dei, heiter mest truleg : Rhod..Lep.Songbird, og på teksten står det : Ei kompakt plante som blømer med skarp blåe blomer i mai.

Mariann sa...

Ja, nå blomstrer det i hagene etterhvert. De lave rhododendronene har begynt her også. Nydelig pinselilje.

Kort og Søm sa...

Så fine blomster!
Du får ta deg en daffe-dag sammen med katten snart..
Klem