onsdag 27. april 2011

Aurikler og primula.....

......i skjønn forening . Blir eit lite bilderas no av bilder tatt i kveld med fokus på aurikler og primula.


Det er så mykje som spirer og gror. Kvar dag må eg ein liten runde for å sjå over herligheten. Bileta vart teken i full fart i kveldinga (blir i alle fall ikkje gode bileta i den flotte sola me har hatt i dag) Eg held på med å gå over beda, fjerna ugras, rusk og rask, klippe vekk gammalt, køyre på litt ny mold, flytta litt planter, plante nytt osb. Og så utvider eg litt. Sakner noko som blømer på sommaren der me ofte sit sommerkveldane så difor var dette dagens prosjekt :

Det vart noko meir arbeid enn eg trudde.... Men eg skal nok koma i mål med det !!

6 kommentarer:

Lina sa...

Å kor mykje fine blomstrande bed du har allereie! Eg ser eg har mykje å læra og jobba med for å få tidleg blomstring. Sidan me nett har flytta hit, så veit eg jo ikkje kva som blomstrar kvar eller kortid, så det er veldig spennande. Nydeleg med auriklar og primula!! :-) Og eg ser at tulipanane dine er bristeklare. Så herlig. Og eg må le litt, har ein del sånne arbeidskrevjande prosjekt påbegynt rundt om eg og. Det tar ALLTID lengre tid enn eg trur. Men det positive er at 1) det vert så fint når det er ferdig, og 2) det er super trim!! :-)

Lina sa...

Hehe, ja, no er det nok litt seint å ta inn bjørka, ingen god idè! ;-) Ja, eg har fleire hagevenner og hagefamilie ;-) Så eg skal passa på å gå den vegen, i staden for å blakka meg på Plantajsen utan mål og meining. Er vel litt som å flytta til nytt hus - ein må "bu" seg litt inn over tid. Ikkje kjøpa/gjera alt på ein gong :-) Men det er ikkje alltid like enkelt for ei utålmodig sjel som vil ha den perfekte hage helst NO! Hihi. Kos deg med prosjekta dine. Ser ut til å bli ein flott hagedag i dag og!

Megan sa...

Wow, så skønne blomster og utrolig smukke farver. Det er lige nu det sker. Hver eneste dag byder naturen på nyt og mere. Flere farver. Det er bare med at være dér og opleve det hele ;)

Ha' en flot dag hos dig.

Ramme Alvor sa...

SÅ vakkert at eg knapt kan anda..

Klem!

Røsslyng sa...

Så masse herlig vårblomstring du har hos deg nå.
vakkert, vakkert... :)

MissMette sa...

Så NYDELIG blogg du har og fantastisk flott hage... Nydelig bilder og blomster ღ Her la jeg meg til som følger, gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Mette