onsdag 9. juni 2010

Kjære alle gode makter......

Det er så fint i hagen no.Men blomane mine tørster. Hadde vore fint om alle gode makter kunne gå inn for litt regn no framover ? Det er så veldig tørt. Det kan regna sånn ca. etter tolv midnatt og før seks om morgonen.
Kjære alle gode makter. Det er ikkje ofte eg ber om regn.....Eg veit at bakkane og bøndene og hadde vorte glad for litt regn og. Sikkert sniglane og froskane og...Vær så snill !!
Eg har prøvd å dansa regndans med hageslangen. Hadde liten effekt, bare litt kortvarig glede der me dansa mest !!
Men kanskje det hjelper med eit lite innlegg i bloggen ???


Rhododendronane mine blømer mange. Dei har også lyst på regn.......

5 kommentarer:

New Dawn sa...

Å så flotte rhododendron du har. Særlig den lyserøde, bilde nummer tre. Vet du hva den heter, og hvor høy den blir?

Megan sa...

Du må meget gerne få noget af vores regn! Her er der faldet meget den sidste uges tid (for meget efter min smag!). For lidt og for meget ... altid svært med den rigtige balance.
Men ha' en god dag i din smukke have!

Klem fra Megan

Røsslyng sa...

Flott rhododendronblomstring :)
Ja litt regn hadde nok hagen hatt godt av nå, men jeg håper det lar vente på seg til utpå dagen i morgen ihvertfall så jeg får malt ferdig hageredskapene i dag og de rekker å tørke såpass at de kan flyttes på ;)
Dessverre rår vi ikke over denslags...

Sagt Med Hjertet sa...

Og jeg ber til gode makter om at det må bli varmt nok og uten regn to dager på rad slik at jeg i det hele tatt får lyst til å gå ut å gjøre noe i hagen. :-)
For et rart land vi har.

Alt godt fra Eirin

krepsemor sa...

Hmmm, regne etter midnatt og til klokken seks neste morgen, ja! Det hadde vært noe. Hadde spart oss for mye vanning, og det er faktisk en del jobb etterhvert...Jeg tar en dans sammen med deg, jeg like godt =) Åhhh jeg beundrer den lilla Rhododendronen din! Jeg må også ha en sånn! Ønsker deg en fin helg!