tirsdag 29. desember 2009

NisseskogenPå kjøpmannsbenken  i stova har me kvart år laga nisseskog. Jentene har vore med sidan dei var ganske små. Dei siste åra er det jentene som har gjort det meste. Eg får laga skog og skogbunn.

 I år har me laga stort vatn med is (folie) på midt i skogen. Der står også dette "juletreet". Ser de godt etter så er smånissane ute og skeiser. Nokon held seg på beina medan andre har ramla.

 


Gode romjulsynskje frå nissane i nisseskogen !!! 

5 kommentarer:

Eirin sa...

Så flott, Tullik! ;-)
Håper du har gode romjulsdager sammen med dine.
Klem fra Eirin.

Troen og Haapet sa...

Så morsomt! Kan tenke meg barna koser seg med å lage dette..og kanskje også mor;)Selvgjort er velgjort og har langt større verdi enn alt kjøpt!

Kos deg videre i disse dagene!
Takk for at du tenker på meg..føler meg beæret!!
Stor klem til ei god dame;)

krepsemor sa...

Så koselig med nisseskogen deres! Det har nok blitt en tradisjon som ungene kanskje tar med seg videre? Og så dufter det så godt av skog også!
Ha en fin romjul!

Bestemor Drillo sa...

Så stemningsfullt og fint dette var;) Når det gjelder hvor nære jeg står når jeg tar fuglebildene, så må jeg fotogr. dem gjennom vinduet ca 3-4 m. unna! Det gikk ikke med det gamle kameraet! Litt vriene og skye de skapningene! Ha en flott vinterdag ! Klem fra meg:)

Mia sa...

Så härligt syn, med granen som lyser opp over landskapet. Riktigt koselig med alle nisser samlade i skogen, ser riktigt mysigt ut. Gissar jentene koser sig när de håller på :)