torsdag 17. desember 2009

Førjulsbakekos !!


Trur det er første gang at eg lager eit innlegg utan bilete eg sjølv har tatt !! Trur nok jentene mine blir litt inspirert av blogge.bileta til ho mor. Synest det er artigt....
Men det var no baking det  skulle handla om.

Med ei mor som byrjer nysa og renna i nasa når kveitemjølet byrjer å sveva i lufta er det ikkje all baking som er like kjekk, for ho mor altså.. Heldigvis går jentene i gang på eiga hand no (har stått på kjøkkenet med dei før, med munnbind....)


Her vart det både pepperkakehus, pepperkakehjerter, vanlege pepperkaker, mørkhuda pepperkaker (som ikkje gjekk an å eta....)

 Eldste dotter mi laga huset aleine i år. Kjempeflink...

Non-stop pynt må til....

 Desse hjarta skulle hengast opp var planen..... men hmmmm Gløymde å laga hol i dei.... Yngste dotter gjekk og fann streng (det har jo mor i sakene sine) og laga hol. Det fungerte. Og mor blei litt imponert !!! 
Og til slutt... noko som kanskje gleda mest : Kjøkkenet var heilt ryddig etterpå !!!
God baking til alle de som driv med det !! 

6 kommentarer:

Hanne sa...

Koselig baking, og kreative unger. Kjekt. Her er vi ferdig med julebakinga, har bare slengt inn noen brød i dag. For det må man ha. Når det gjelder gave til frøkna mi, så har jeg kjøpt noe til å ha under treet også. Måtte det da vet du. Men det vet hun ikke, om hun ikke har sjekket julekurvet med alle gavene. :-)

Og kanskje ligger det noe der fra nissen også, hvem vet.

Klem.

Cecilie sa...

Så flinke dere har vært! Herlige bilder! Og fine pepperkaker!

Vi har også kost oss med pepperkakebaking! Fikk besøk av ei venninne med et brett i ovnene, og holdt på å sette fyr på hus.. Andrea sa da hun så de svarte pepperkakene: "Mamma, det er jo som sjokolade!"..

Ønsker deg en fin dag!

Klem, cecilie!

Mia sa...

Så kul att dina döttrar tar jobben, och att det faktiskt är rent efteråt, otroligt faktiskt. Här gick gamlefar lös på degen, och ska montera huset nu, så jag flyktar till butiken efter non-stop, det är nog bäst för husfreden..

MajorogMeg sa...

Så flinke jenter du har:) Flotte hjerter og hus:) Og at kjøkkenet i tillegg er rydig og rent etterpå er imponerende.
Bakte pepperkaker nå ungene var mindre, nå når de er ute av redet blir det dårlig med bakingen. Skal bake boller en dag.
Kos deg videre, klem fra meg:)

Bestemor Drillo sa...

Dette er jul det! Så kjempekoselig!
Ha det fortsatt trivelig! Klem fra meg!

Ruths datter sa...

Så fint pepperkakehjertene ble pyntet.Super