mandag 5. oktober 2009

Om følgere og annan frustrasjon...

 Kjære følgere, ikkje misforstå... Er kjenner meg så beæra over at det vil fylgja meg. Og sjølvsagt fylgjer eg doke og. Har jo skjønt at ein må ut og kommentera for å få lesarar av eigen blogg. Det har virka. Eg er kjempeglad for kvar og ein som les, og som kommenterer.
Men til poenget.... Eg er ikkje særleg data-kyndig... er i høgste grad sjølvlært. Lært litt på jobb då, av andre som kan litt meir og som kanskje har lært av andre som kan litt. MEN blogging, der har eg stått på eigne bein, (eller sitte på eiga rompe...haha).  Og alle som les bloggen kan jo sjå kva eg har funne ut...
I går var me på middagsbesøk hos mine foreldre. (Tusen takk for koslig dag, mamma !) Då såg eg bloggen min på hennas PC. Og då, låg de følgjarar så fint på rad under fanen følgere..... og no LURER eg på kvifor det ikkje er sånn på mi datamaskin..... Noko eg ikkje har gjort ? Men hvis det er noko eg ikkje har gjort kvifor viser det på mi mor sin PC. Er nemlig sikker på at ho ikkje har gjort noko anna enn å lesa.. Og så låg det også ei linja med noko som eg ikkje kjende igjen under kommentar, noko som eg har sett når eg jobba med bloggen men som eg trudde eg hadde utelatt.... 

 

Trudde det var eg som styrte korleis bloggen min skulle sjå ut, men no er eg sannleg ikkje sikker lenger............ 

Ha ein god bloggedag !! 

3 kommentarer:

Besta sa...

Takk for koselig hilsen, vet ikke riktig om jeg kan hjelpe, er ikke så voldsom datakyndig selv heller. Følgerne kommer opp når jeg ser på sida di. Du må gjerne spørre hvis det er noe du lurer på og jeg skal prøve å hjelpe ellers er Jorid på bloggen Noe på hjertet en racer på data.
Ha en fin dag.
klem fra Marilyn

Bestemor Drillo sa...

Nå ser i hvertfall jeg følgerne dine !
Alle problemer er til for å løses, men jeg er ikke så veldig dreven;) Ha en fin uke!

Hanne sa...

Jeg har Blogroll på min blog, og dette med følgere har jeg ikke peiling på. Men Blogroll funker greit nok. Jeg er ganske fersk når det gjelder å følge blogger, og det er nu først jeg har spredd min blog ut i den "store" verden. Og jeg må jo innrømme at det er litt morsomt når andre enn familien leser bloggen min. :-)