torsdag 24. september 2009

Bondevikar....

Med mann og eldste dotter bortreist, må me som er igjen passa garden. Heldigvis går dyra ute, noko dei gjer heile året. No har me 15 kyr/kviger, 13 kalver, Buddy (som er ein liten stut, som me skal eta....) og Rumulus ( som er sjefsoksen, det er han som tek seg av dei 15 damene). Og alle var på plass innafor dei rette gjerda. Dei er forresten svært kjekke dyr, rolige og flotte å sjå til.

 Bileta er tekne tidlegare i sommer.  Også dette av hestane :

Frida og Bella har vore ute på beite heile sommaren, og er nesten for villhester å rekna.... okey det var vel kanskje heilt sikkert å overdriva.Dei er svært glade når me kjem. Treng altså ikkje fangast med lasso.... I går kveld tok yngste dotter og eg hestane inn for natta. Trur dei syntes det var godt å koma i hus og få tørka opp litt. Og så fekk dei jo litt mjøl då, nam-nam. Dei var også svært glade for å koma ut igjen i dag.

Me her heima sakner no den bortreiste delen av familien. Og ho mor, sakner foto-apparatet.... Sidan me var aleine har tanta mi ringt i dag for å spandera komle-middag på oss to her heime. Det gler me oss til.

1 kommentar:

Cecilie sa...

Flott blogg du har! :)

Så gøy med skotsk høylandsfe! De er skikkelig sjarmerende!
vi har 170 storfe med stort og smått. Hos oss er det limousin og charolais det går i - og en del krysninger.

Takk for koselig kommentar hos meg!

Ha en fin uke!

Klem, cecilie