lørdag 19. november 2011

Små tanker i skoddeland.


På veg til fjells her ein søndag kom skodda sigande oppover fjellsida og til fjells. Ikkje mykje å sjå når me kom opp. Lufta var frisk og god, og turen var fin,til trass for at på denne turen gav kroppen meg beskjed om at no var den gode perioden over for denne gang....Så får me sjå kor tid eg kjem meg til fjells igjen.


Mykje fint å sjå sjølv om skodda la seg meir og meir. Ein får jo fokus på det nære då. Vassdropene i trærne, det flotte laget med mose, bekkane som baner seg vei.


Sopp, visne blad og gras vitner om sein haust. Vakkert er det likevel. På sitt vis. Det er hausten (og vinteren)me kan takka for nytt liv og nye vekster til våren.

 
Det er alltid lys i enden av tunellen !!7 kommentarer:

Bente sa...

Veldig fine bilder..takk for turen.
:-) høsten,og snart vinteren er her..men det går fort mot vår også!
Håper kroppen din er snill.
:-)

Kari fra "Fredløs" sa...

Nydelige bilder. Jeg elsker Vestlandsskogen om høsten. Klem og god helg til deg

Mia sa...

En vacker tur du bjuder på. Hoppas att hälsan snart vänder igen och går mot det bättre hållet.
Ta hand om dig :)

Lina sa...

Vakre bilete - trist at du må slita. Sender mange gode tankar. Eg ser ikkje særleg lys i tunellen for tida heller, så eg kan iallefall visa medkjensle ♥ veit kor tøft det kan vera i dårlege periodar.

stor klem

Lina sa...

Tusen takk! ♥ godt at du ser slik på det - du kjem nok langt med den haldninga. Eg ELSKAR det siste biletet ditt her - så vakkert! Skogen er fin.

Ja, Anne er ei stor inspirasjonskjelde - sett i gang og bind deg kransar ;) Veldig kjekt, og god rekreasjon - iallefall for meg.

god klem ♥

Lina sa...

kom igjen og bak! browni/kladdkak-himmelen ventar på deg ;) hihi ♥ litt vanskeleg "deig" ifht fylling av former etter bloggbar-standarden, men ellers kun kos :)

klem

Marie sa...

Takk for ein fin tur!
Flott formidla av vakre bilde :)

Eg likar så godt bloggen din, liknar ikkje så lite på min synest eg, hehe :)
Hadde litt kortare tur i dag eg enn du da ;)