onsdag 5. oktober 2011

Ein ekstra dag.

I dag fekk eg brått ein ekstra dag.
Planane for dagen i dag gjekk i vasken . Det var leitt, men det kjentes som eg fekk ein dag i gåve også.

Vårt siste familiemedlem Happy var også glad for det.
Ut på tur , aldri sur er ikkje eit problem her i gården nei.
Ho nyter å springa laus (me eig område me går i og tillet oss difor det), henter pinner, snuser og sist men ikkje minst bader i alle pytter både med og utan gjørme.....
For tida har eg det bra .Eg har ein god periode og den nyter eg. (For dykk som ikkje kjenner meg så godt så lever eg med utmattelsesproblematikk og Sjøgrens syndrom)Desse gode periodane bruker eg til å byggja meg oppatt og turer til fjells er god medisin. I dårlege perioder tenkjer eg innimellom at eg aldri kjem til å koma meg til fjells att, og så blir eg så lukkeleg når eg igjen klarer det.
Hagen er også til stor glede og rekreasjon.At vrihasselen også gav nøtter visste eg ikkje, men det oppdaga eg i dag. Artig.Berre synd eg er allergisk.Viser ellers eit lite bilderas frå ein regnvåt hage :

Kinasøte og Storkenebb 


Regnvåt og grå dag, men likevel ein god dag.
Dagane og livet blir ofte det me gjer det til.
Ynskjer alle som titter innom her ei fortsatt god veke.

11 kommentarer:

Lina sa...

Så fint og åpenhjertig innlegg frå deg! ♥ Eg beundrar deko som tør å vera så ærlege på bloggen. Det står respekt av det! Trist var det òg, å lesa kva du strir med. Men GODT at du har ein fin periode no! Og at du tydelegvis er flink å finna dine kjelder til påfyll og rekreasjon som du seier. Stor klem frå meg ♥ ps: fin header!

Bente sa...

Så fint at dagen var god..de er det verdt å ta vare på :-)
Nydelige bilder..som alltid!
Klem fra Sør

Ramme Alvor sa...

For ein herleg hage å hente inspirasjon og energi frå. Trist du slit med slike ting, men når so er så trur eg du bur på ein plass som gjev rom for gode opplevingar sjølv på dei dårlege dagane :)

Klem!

Kari fra "Fredløs" sa...

Nydelige bilder fra hagen din. Og en trøst til oss vestlendinger; alt regnet gir oss en utrolig nydelig frodighet. Og den grønne fine mosen gror overalt. vakkert rett og slett.
En god dag til deg :)

Kari fra "Fredløs" sa...

....og nå så jeg det du skrev om helsa di. Jeg synes du takler det fint, når alt kommer til alt, kan en ikke gjøre annet enn å ta en dag av gangen. Klem

Asbjørg sa...

Så fine bilder fra din "ekstra-dag"!Kinasøte skal jeg definitivt skaffe meg,det er så mange som viser bilde av den for tida.En nydelig hage du har!

Mariann sa...

Godt at du er inne i en god periode. Både hage og natur gir oss gode opplevelser som vi kan ha med oss også når dagene er tyngre. Flotte regnbilder! Hagen er vakker også i regn. Likevel skulle jeg ønske noen dagers opphold sånn innen rimelig tid.

Arlens boblebad sa...

Måtte de gode dagene vare...
Sliter selv med litt depresjoner, men nå er jeg i thailand og nyter gode dager.
Det hjelper å blogge :)
KLem

Marie sa...

Kan forstå kor godt det er når kroppen spelar på lag når du har mange dagar du må kapitulere...

Nydelege bilde du gjev oss :)

Klem og god helg :)

Mia sa...

Oj, jag visste inte heller det kom nötter på vrihassel, så kul. Det ser ju vackert ut, också med regn och höst i bilderna, hos dig. Ja usch, det låter inte alltid lika enkelt, men du sprider alltid en så värme runt dig att man glömmer du har ditt att stri med. Hoppas du får många fler fina goda dagar nu :)

Turid sa...

Jeg tror at det å bruke de gode dagene til det man virkelig nyter av er kjempeviktig. Har selv hatt ME i flere år, og lærte hvor viktig det var å gjøre lystbetonte ting når man hadde en ok stund. Riktig god bedring til deg!! :-)
Når det gjelder vrihassel, så er jeg en fan. De er kjempefine :-)

Klem, Turid