søndag 24. april 2011

Vil du gå ein hagerunde med meg ?


Ein eller annan gang i denne hage-lage prosessen min kom det opp eit ynskje om å kunna gå ein hagerunde hos meg sjølv, i eigen hage. Sidan har eg arbeidd mot det. No er denne gang-vegen ferdig. I juni, trur eg, skal eg invitera til opning av hagen min. Snor klipping og heile pakken....Champagne og kanapeer ?? I dag blir de invitert på ei lita førehandsvisning....hehe.Serveringa må de stå for sjølv !!

Den øverste delen av dette bilete til høgre vart ferdig i fjor vår . Kjem nok til å laga grusveg her og etterkvart, men til så lenge strekker plenen seg ned her.
 
Dette bildet viser deler av samme vei bare tatt motsatt vei. Nederste del av grusvegen her er ny grus på. Enno ikkje vaska av regnet.


Dette bilete er tatt omtrent samme stad som det forrige , men viser kor vegen går vidare opp mot huset igjen. Mange lass grus er køyrt på og glad er eg for at min kjære mann tok den jobben. Trur opninga av vegen kanskje hadde blitt utsatt til hausten ellers.... Eg er så glad for å vera i mål med dette prosjektet. Gler meg no til bløming av stauder og busker. Enno er her plass til fleire av slaget.....  Kva beda har å by på får me koma attende til, ikkje sant ?
 


 

11 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flott omvisning i hagen din! Ser at du har ganske bratt tomt, og det blir straks mer spennende enn en flat tomt! Dere har hatt en svær jobb med å lage stiene, tenker jeg! Skikkelig flott, og enda finere når det vokser til!
Takk for titten!

Arlens boblebad sa...

Det såg veldig fint ut, og spennende og se utover sommeren,Jeg har netopp flyttet til nytt hus og gleder meg til å sette i gang med å opparbeide ny enkel hage.Legger meg til som følger.Linn

wenche`s hage/ hobby sa...

Var ikke mye plenklipping der ;-)Ja må ha noen sterke armer når en skal trille sand.Gleder meg til å følge med i hagen din :-)

Parkvegens Hageglede sa...

Takk for turen, kjempekoselig sti å vandre på.. Gleder meg til å se hva som popper opp i bedene etter hvert.

Ramme Alvor sa...

Ja takk, vert so gjerne med på ei hagevandring hjå deg!
Klem!

Mia sa...

Så trevlig hagevandring, jag tog två turer på en gång, det ser så inbjudande ut. Grusgångar ser verkligen fint ut mot gröna rabatter :)

AnneH sa...

Takk for en hyggelig tur. Jeg tok en kopp te mens jeg gikk. Kjempeflott hagevandring ble det!

Villmarkstausa sa...

Så flott hage du har en drøm;-))
Flott med stein og berg. Mange fine stauder også??
Ha en fin siste påskedag!

Bente sa...

Så fantastisk flink du/dere har vært! Tenk så fint du får det..med full blomstring og sommer! Tusen takk for titten!

Asbjørg sa...

Så flott hage å vandre i,må ha vært en stor jobb å få til dette!Skulle gjerne hatt noe slikt ja!

Marit sa...

Kjempeflott rundtur! Gleder meg til å "være med" flere turer utover sesongen! :o)
Ble inspirert til å fortsette på min egen grussti gjennom hagen her nå!