tirsdag 15. mars 2011

Trollhassel

Brått ein dag stod trollhasselen i full blomst. Den er så flott på denne tida. Sjarmerande, rufsete og absolutt med personlighet.
Busken har eg fått av ein god hagevenn. I fjor klipte eg av godt med greiner. Vil ha luft under busken. Det ser bra ut så langt......

8 kommentarer:

November- symra sa...

Koselig blogg med mange kloke ord, tror ikke jeg har vært innom denne før. Jeg blir nødt å skaffe meg en trollhassel, den bærer bud om påske med sine gule lodne rakleblomster. Flotte bilder av gledesprederen din!

Mia sa...

Så fina bilder. Jag tycker trollhasseln är så flott. Jag har försökt några gånger med den men den vill simpelten inte överleva här hos mig. Så kul att våren är på gång hos dig :)

Hanna sa...

Så flott buske!!! Den var kjekk - no er det vår, for ei herleg tie me har framfor oss.

Asbjørg sa...

Så fin trollhasselen er,har aldri sett den i blomst.Men det er vel litt for tøfft klima til den her.
Ja nå går det mot vår!

Hanne sa...

Dette var en busk etter min smak, jeg liker slike rufsete saker egentlig. Si meg, har du ikke sne der du bor? Her er det hvitt over alt, og jeg lengter etter bare veier og våt jord. Da jeg kom fra jobb i dag, var jeg borte ved terrassen og pirket litt i snehaugen med skoen. Nedtur.... den var fremdeles hard og kompakt under overflaten.

Sukk.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Herlig busk, rufsete er tingen! Har ikke den busken i hagen, kanskje jeg burde ønske meg?!Tenke på det, ja:)
Ha en fin dag.
Klem

Bestemor Drillo sa...

Så spennende den var, har aldri sett den i blomst!
Ha en fin avslutning på uka!
Klem!

anne - moseplassen sa...

åå!
Veit du, jeg har aldri sett den i blomst! (hehe, og ser nå at jeg ikke er alene). Den står i blomst på botanisk hage nå, men jeg tror ikke jeg drar dit, venter heller litt til til all vårløken har kommet opp :)

Men flott er den!