onsdag 19. mai 2010

Ny hagevenn på plass

I dag heiv eg meg med på ei hagevandring i regi av Hagelaget her på Stord. Ikkje så langt frå her eg bur , er det ein kar som har mange Rododendron, og ein fantastisk flott og stor hage.
Eg gløymde fotoapparatet !!
Heldigvis hadde eg litt penger med meg.
Denne raude, med filt-lag under blada vart min. Og så ein liten , som skal bli stor, veldig stor, men den tok eg ikkje bilete av no. Kjempegøy å kunna kjøpa litt andre sorter enn det som blir solgt på alle hagesenter.
Vel heime måtte eg ha ein runde og tella mine rododendron. Tjueein har eg, både store og små, pluss to nye no då !! Synest eg har ei fin samling, men den kunne absolutt ikkje måla seg med det denne karen hadde samla og drive fram.
Tillet meg likevel og presentera mine blømande vener :
Jaja, blogginnlegg to kvelder på rad. Slett ikkje verst !!
Hagekos frå meg til deg....

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Oj, har du så mange som 21 Rhododendron? Jeg har nå 2, siste fikk jeg med svigermor før helgen! Den heter Fantastica, og har rosa-hvita blomster =) Men det blir nok flere etterhvert! De er jo så takknemlige! I dag tok jeg sjansen på å plante i krukker og kasser! Håper det går bra!
Ha en fin kveld!

asbjørg sa...

21 rhododendron,det var ikke værst.Og de er jo så fantastisk fine.Har bare 1 jeg,i hagen ved barndomshjemmet.En lilla,men den ser litt pjusk ut,kanskje har det vært for kaldt til den i vinter.

Ninni sa...

Det var en fin samling ja! Og så nydelige bilder :) Rhododendron er en så vakker planteslekt. Den lysegulet ser vakker ut!

Mia sa...

Det ser flott ut, blomstrande rhododendron är imponerande syn. Många färger ökar bara intrycket av enorm blomsterprakt. Den blå är lite ovanlig eller, den tycker jag nog var extra vacker :)

Turid sa...

Litt av ei samling må æ si-imponert!
Takker for kommentarwen inne hos mæ der du har kommentert kakepynten...du trodde først det var ei lykt skriver du- det er ei lykt - har plassert brudeparet inni lykta, syntes det minte om ei kirke dør der de stod....
Ha ei fin laaaaang helg!

Solveig sa...

Rhododendro er en fantastisk flott plante! Disse er litt av noen prakteksemplar. Har noen av sorten selv, men de blir liksom ikke like nydelige som disse...:o)
Ønsker deg en flott pinse.
Klem fra Solveig