torsdag 8. oktober 2009

To artige typer.Slik ser det ut på eine veggen i stova mi. Akkurat no ser den veggen slik ut. Det som er skrudd fast på veggen heng der alltid. Det andre blir flytta på, satt saman på nye måter ... når eg får lyst skjer det forandringer der. Dette koser eg meg med. Pynten i stova vår er ting som betyr noko for oss. Noko er gåver, noko er kjøpt sjølv, mykje er gamle saker etter slekt. Om alt som er på denne veggen kan eg skriva mykje, men innlegget hadde nok blitt veldig langt. I dag har eg valgt ut to ting, faktisk dei to nyaste tinga. 
Sjå på denne figuren :


Er ikkje denne figuren flott vel... Nydlige avstemte farger. Kunstnaren er den yngste dottera mi.Neste kunstverk :

  

Sjå denne artige typen. Fargane er friske og gode. Ein blir glad av å sjå på dette bilete.
Og kunstnaren er eldste dotter mi.

 

Historiane bak andre saker her vil bli presentert utover vinteren.5 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Hei!

Her var mykje pent og mykje kjekt. Må sei at ungane dine nok er litt meir enn gjennomsnittleg flinke til å lage saker og ting, likte veldig godt skulpturen og applikasjonen var skikkeleg handarbeid også....og dette kjem frå Kunst- og handverklæraren Britt :)

Klem
Britt

Tullik sa...

Det var fint sagt Britt. Tusen takk. Eldste dotter går ut av ungdomskulen med gode resultat i faget, og kjem gjerne til å gå vidare i den retningen !

Olivengren. sa...

Hei.
Tusen takk for hyggelig kommetar hos meg. Utrolig fine kunstverk og veldig koselig hos deg.Må også innrømme at jeg digger kuene dine, de er bare så utrolig kuuule:-). Ha en fantastisk helg. Klem:-)

Hanne sa...

For en koselig vegg du har, med veldig verdifull pynt skjønner jeg. Du har det litt som vi har det her, hummer & kanari. Dette må jeg følge med på. Ha en flott dag.

Bestemor Drillo sa...

Å for noen koselige figurer ! Den veggen forteller nok sin historie, det venter jeg spent på;) Ha en flott høstdag!