tirsdag 18. mai 2010

Delt glede, dobbel glede !!

Her er det hagegleder nok for mange, men kan ikkje skryta av å vera flink å dela.... De burde egentlig kome på besøk heile gjengen og gått og sett saman med meg ! Bloggeaktivitet er nedprioritert. I fint vær er eg UTE !! Har forresten vore ute i all slags vær når eg tenkjer meg om.


Desse anemonene liker eg så godt. Ikkje hugsa eg at eg har planta dei blant Mysken under ein Rododendron !! Men godt tenkt var det visst. Blei veldig fint synest eg. Trur her må plantast fleire.


Sola siler så fint gjennom rododendronen. I dette bedet er også forskjellige hostaer på veg, samt Bronseblad.

 
Dette er spennande synest eg. Tre-pionen er ny for meg og står der klar med to knopper. Må innrømma at eg veit lite kva som venter meg både med denne pionen og dei andre eg planta i fjor.


Hvis eg hugser rett så blir denne raudfarga....

Lamøre har fasinert meg heilt frå eg byrja lesa hageblad. Denne har eg fått av svigerinna mi . Den ser ut til å trivast. Her står den doggvåt og frisk.

 
Tulipanane blømer no. Denne frynsetulipanen får stå som dagens representant. Desse har eg hatt i mange år no. Står i jorda heile året og har trufast kome tilbake. Det kan eg lika !!


Mahoniaen min som hadde det litt tøft i vinter, blømer no med friske gule blomer. Erica i bakgrunnen.
Ikkje for at det var så flott akkurat her, men dette er ein av mange steinmurer eg har. For nokre år sida stakk eg nokre takløk innmed her. Den har tatt seg så flott og skaper fin variasjon blant steinane.


Det skal ikkje mykje mold til før den veks og trivst.


Og rett under desse, i ei lita sprekk i berget veks den ville varianten av jonsok kål.


I kveld har vel vore den finaste kvelden denne våren. Her er vindstille og bra temperatur. Eg nyter gledene i hagen. Håper de fekk kjenna litt på kva eg gler meg over om dagane !!
Ha det godt !!

9 kommentarer:

Turid sa...

Skjønne du har det travelt ute i hagen- det ser jo så trivelig ut der- masse stein , synes det er så fint i lag med blomster.
Stå på og kos deg i hagen din!

Kort og Søm sa...

Så flotte bilder!! :O)
Ha en fin dag i solen,
klem :o)

Røsslyng sa...

Så masse flott blomstring og håpefulle knopper, for ikke å snakke om alle de herlige primula og auriklene i innlegget under :).
Kos deg i hagen og nyte alle godværsdager som kommer forbi!

IngunnBW sa...

Skjønne bilder!! Å dele med andre det varke man har i haven via bloggen er helt genialt. Man få jo SÅ mange koselige tilbakemeldinger! Haven får faktisk større verdi på den måten når mange tar del i den :)

Du har så mye fint i haven din (A. blanda?) er nydelig. Så gjelder det å huske alt man tenker man skal ha mer av og flytte... Jeg husker at jeg planla ting i fjor som ble glemt. Tror jeg skal lage meg en lite huskeliste så det samme ikke gjentar seg neste år!

Eirin Bjørnstad sa...

Åh, så flott! takk for at du deler. Skjønner godt at blogging kommer litt lengre ned på lista når du har så mye vakkert omkring deg ute.
Ha en god onsdag.
Eirin

Anonym sa...

Tusen takk for en vakker haevandring i din hage!
Vakre, inspirerende bilder.
Klem IGi

Hanne sa...

Jeg har ikke noe problem med å forstå at du vil være ute, fremfor å sitte foran en pc. Det spirer omsider i bedene her også, og jeg har håp om en sommer også denne gangen. Du har en flott vårhage. Der kunne jeg sittet i timesvis.

Klem fra meg.

Ruths datter sa...

Nei så masse fint på en gang. her har du litt å jobbe med da. Kjemfine bilder. Det er stor glede i blomster og fine blader.
klem

elle-melle sa...

Så klart man må være ute nå og NYTE alt som spretter opp av jorden:)
Det er mye viktigere å kose seg ute enn å sitte foran PC'en (selv om det er koselig det og, for da får man være med å titte på alt som kommer opp i andres hager også:))

Du har mye flott i hagen din nå og de blå anemonene er jeg også så glad i.